Категорії Інформація
Каси Додати подію
СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ
12 травня 2023

СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Cabaret Sauvage
59 Bd Macdonald, 75019 Paris, France

Про подію

Великий концерт «Золоті хіти» Степана Гіги у Парижі

31 січня український співак та народний артист України, Степан Гіга заспіває свої солов’їні пісні зі сцени у затишному Cabaret Sauvage. Тепер і Франція почує справжні голоси України, а в тих піснях та мелодіях дізнається, яка вона українська душа.

Приходьте послухати Степана Гігу, познайомитись з його творчістю чи навпаки згадати, що колись співали. Квитки на концерт вже можна купити. Тому не переходьте на іншу сторінку, клікайте на зелену кнопку, щоб обрати кількість квитків та оплатити їх.

Перегляньте також, хто з українських культурних діячів підготував для вас ще концерти та вистави у Парижі в афіші сайту.

Про «Золоті хіти» Степана Гіги

Музична діяльність Степана Гіги почалась зі школи. Ще молодим хлопцем Степан знав, що з піснею він буде жити. Так і сталося – він створив гурт «Друзі мої», який досі діє, пісні його співають вже декілька поколінь, а сам співак гастролює Україною і світом.

В Парижі Степан Гіга виступить з програмою «Золоті Хіти», де він виконає улюблені твори шанувальників – «Золото Карпат», «Цей сон» та багато інших. Та на сцені співак буде не один, поряд буде славетний гурт «Друзі мої», а також  його син STEVE G, Квітослава Гіга та Гриць Драпак. Разом вони подарують вам неймовірний концерт! 

Чекаємо на вас у Cabaret Sauvage! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код