Категорії Інформація
Каси Додати подію
Антитіла
23 квітня 2023

Антитіла

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Cabaret Sauvage
59 Bd Macdonald, 75019 Paris, France

Про подію

Гурт Антитіла продовжує гастролі закордоном. Наступне місто європейського туру - Париж

Один з найвідоміших українських поп-рок гуртів Антитіла продовжує свої гастролі Європою і наступне місто європейського туру - Париж. Вже в квітні 2023 року.

Музиканти везуть свій сьомий студійний альбом MLNL, улюблені пісні українців, які стали символом віри та надії в Перемогу, а також якісний звук та світло.

https://www.youtube.com/watch?v=5TU3XFWDwVA&list=PLGHkLoltSbDpK-H-9BOqZvDXEyuiTJ90m

«Ми запрошуємо усіх українців у Франції на наш концерт. Протягом всього часу, що ми були на передовій ми відчували неабияку підтримку з Франції і знаємо, що нас там чекають. Ми разом співатимемо пісні, які, без перебільшень, сьогодні співають мільйони, а також говоритимемо про війну, з перших вуст. У наших піснях український грув та українська душа!» - ділиться лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

Українські музиканти з першого дня повномасштабного вторгнення змінили свої музичні інструменти на зброю та стали на захист України у складі бойового батальйону. Брали участь у боях за Харківську область про що знятий фільм BBC.

https://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p0cs677h/frontline-frontmen

Згодом вони заспівали разом З Боно та TheEdgeз U2, випустили спільну пісню та кліп з Едом Шираном, а також виступили разом на одній сцені кілька місяців тому.

https://www.youtube.com/watch?v=OJ2B4Fb7xQQ

Наразі музиканти всі свої зусилля направляють на волонтерські проекти власного Благодійного Фонду, який також опікується дітьми родин загиблих військових їхнього 130го батальйону.

Офіційний сайт гурту:

https://antytila.com/

Офіційний сайт благодійного фонду Антитіла:

https://www.antytila.ua/

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код